Cykelferie

Cykelturist i Fjordlandet 

Vind i håret og god tid til at nyde det smukke landskab og fjordene som omkranser området, begiv jer ud i Fjordlandet, på Hornsherreds små bagveje og fjordstier.

Udforsk de bedste cykelruter på vores elcykler og oplev landstemning, naturen, fjorden, gamle herregårde, små slotte, gårdbutikker, gård cafeer, kroer, tudse gamle ege, kunst og ishuse på jeres tur. 

Cykelferie på Nordgården- vi tilbyder

På Nordgården har vi gjort meget ud af at finde de bedste cykelruter i Hornsherred. Vores forslag til cykelruter spænder fra  heldagsture, hvor man kommer godt ud i krogene af Fjordlandet til kortere halvdagsture for dem som vil have en kortere tur eller børnefamilier. Vi tilbyder forskellige typer af overnatning for vores gæster, der gerne vil opleve Fjordlandet på cykel.   Skal I have en enkel overnatning, eller ønsker I at bruge os som base for jeres cykeloplevelser.

Fra sommeren 2024 tilbyder vi også  Cykeludlejning af Nordgårdens egne helt nye lækre Elcykler. 


Cykelferie overnat i Ferielejlighed

Er I til en komfortabel overnatning så book en ferielejlighed på Høloftet- Kornloftet- i Vognporten eller Karlekammeret. Alle lejligheder er landligt indrettet, rummelige med eget køkken, stue/alrum og badeværelse indrettet med 2 dobbeltværelser samt en ekstra sovesofa i Stue/alrummet.


Cykeludlejning på Nordgården elcykler

Udlejning af el-cykler  

Ønsker I en komfortabel tur med medvind på jeres cykeltur ud i fjordlandet, så kan I med fordel leje en af vores Elcykler. I stalden har vi 4 nye robuste Elcykler der kan klare en tur på både vej og grusvej. 


FAQ

for cykelgæster-

her finder du svar på mange af de mest almindelige spørgsmål


Ankomst til gården

Vi er placeret 10 km fra Frederikssund station- hvis man ønsker at ankomme med offentlig transport til gården, kan man tage bussen 318 til Skuldelev Kirke. Eller tage cykelturen Fra Frederikssund til Skuldelev ad Fjordstien.

Kommer du med bil er der fri parkering til denne, mens I bor på Nordgården- og hvis I skulle tage en tur længere væk, kan bilen blive her, indtil I kommer tilbage.

Bondegårdscamping for cyklister i telt eller shelter på Nordgården

Cykelferie overnat i Bondegårdscamping for cyklister

Naturnær overnatning.

Her kan I sove i shelter eller eget telt på vores mark. Vores Shelter er rummelige og har låger, så I kan ligge godt beskyttet, hvis det skulle blæse eller regne. Der er adgang til toiletter med bad, stort fællesrum, dejlig gårdsplads samt køkken med alt udstyr og mulighed for køleskab.

Cykelruter i Hornsherred for cykelturister

Vejledning og Cykelruteforslag 

Vi kender vores område rigtig godt og ved derfor hvor de bedste cykelveje er. Så om I er en gruppe af veninder, venner eller en børnefamilie på tur, så står vi klar med at gode forslag til cykelruter og ting at opleve i Fjordlandet.


Faciliteter for cykelister

Sikker opbevaring På gården er der et aflåst sted til jeres cykler, så de kan stå tørt og sikkert, når I ikke er på tur.


Værksted Vi har et lille værksted, hvor I kan klargøre jeres cykel eller lappe den. Vi har et lille lager af værktøj til de mest basale ting. Der er også kompressor og almindelige pumper til at få ordenligt luft i dækkene.


CykelvaskI nærheden af værkstedet er også et sted, hvor man kan vaske sin cykel- hvis det er nødvendigt.


Opladning af ElcyklerI den aflåste cykelparkering er det muligt at lade sin el cykel, så den er klar til næste tur.

Cykelferie på Nordgården cykeludlejning
Cykelferie på Nordgården
Klar til cykeltur cykelferie på Nordgården