FAQ

FAQ om Ferie på Norgården 

Booking


Hvad er forskellen på vores 3 forskellige ophold:  Bondegårdsferie, familiegetaways og ophold i ferielejligehed på Nordgården?

En bondegårdsferie kan kun bookes med aktivitet- bondegårdsferie udbydes kun i nogle sæsoner. Se nærmere under nedenfor- her står tids intervallerne. Et bondegårdsferie ophold med aktivitet er min. 2 nætter 


En familie getaway er et ophold indeholder velkomst kaffe/te/saft og kage samt en rundvisning på gården i haven og hos gårdens dyr. Resten af tiden er man på egen hånd - men vi er selvfølgelig behjælpelige med forslag til ture ud i det omkring liggende område.


Et ophold i ferielejlighed uden aktivitet på gården, stå man helt selv for det hele. Vi byder selvfølgelig velkommen ved ankomst og er gerne behjælpelig med turforslag i området.


Der er mulighed for tilkøb af morgenmad og linnedpakker til alle ophold. På nær nytårs dag. 


Hvornår er der bondegårdsferie sæson?

Du kan booke bondegårdsferie i skolernes ferier samt alle dage i perioden 1. maj til  slut August- bemærk nogle perioder har særlige intervaller.( dog ikke uge 25 her gør vi klar til skolerne sommerferie)

De særlige intervaller: 

Sommerferien uge 26-31  vælg 3 eller 6 overnatninger- check in Søndag og Onsdag- Check ud lørdag og onsdag 

Efterårsferien 3 overnatninger check in Mandag og torsdag- 2 overnatninger fredag til søndag

Påskeferien 3 overnatninger check in Søndag og fredag 2 overnatninger weekenden med palmesøndag fre- søn

Juletemaweekender 2 overnatninger check in fredag

Bondegårdsferie uden for disse perioder kan man frit vælge ankomst dag. Man skal dog altid booke min. 2 overnatninger.

Har man særlige ønsker uden for sæsonen, så kontakt Sarah.


Hvornår kan man booke familie getaway og ophold i ferielejligheder

Disse ophold kan bookes hele året på nær i skolernes ferier- man kan se mulighederne i bookingformularens under tilgængelighed. 


Hvad er betalingsfristerne?

1. rate -Ved booking betales 30% af hele opholdet 

2. rate betales/trækkes 2 mdr. inden opholdet

Booker man mindre end 2 mdr. før opholdet betales for hele opholdet ved booking. 


Skal jeg selv medbringe sengetøj?

Mindre du booker linnedpakke, skal du selv medbringe sengetøj og håndklæder-


Ankomst og afrejse


Hvornår må man ankomme til Nordgården?

Overhold venligst vores ankomst tid fra kl. 15

Vi er et lille privat overnatningssted og Nordgården er vores hjem og arbejdsplads. Den sparsomme tid mellem ophold bliver brugt på at gøre gården klar til de nye gæstehold. Så for at kunne møde jer med et smil på læben, vil vi gerne have ro til at gøre gården  og vores lejligheder klar til jer uden forstyrrelser. Kommer I for tidligt- så kør evt. en tur ud af vejen til fjorden og hyg jer ved Skuldelev strand. 


Hvornår skal vi tjekke ud?

Man skal tjekke ud af sin lejlighed senest kl. 10 på afrejse dagen- men man må gerne blive på gården og spise sin frokost i haven eller fællesrummet- gården skal dog senest forlades kl. 12


Kan jeg komme til Nordgården med offentlig transport?

Du kan sagtens komme til Nordgården uden at have bil. Tag s-tog eller bus til Frederikssund st. herfra tager man bus 318 mod Skibby og står af i Skuldelev ved Kirken. Herfra har du en lille gå tur på 300m til gården.


Andre emner

Kan man bestille morgenmad, når man kommer?

Morgenmad skal tilkøbes eller bestilles sammen med ophold eller inden man kommer til gården.


Må man medbringe hund på Nordgården?

Det er kun muligt at medbringe hund i en af vores lejligheder(Vognporten) Under forudsætning af at den ikke opholder sig i vores have, samt altid er i snor på vores ejendom. Den må aldrig efterlades alene i lejligheden. Hunde kan kun medbringes efter aftale med Sarah. Der tillægs et ekstra gebyr for hund.


Må man selv gå ind til dyrene på Nordgården?

Man må kun gå ind til dyrene på marken, når man er sammen med Sarah. Den eneste undtagelse er hos kaninerne- dem må man gerne kæle med sammen med en voksen eller alene, hvis man er stor eller erfarne nok- det vurdere Sarah.


Kan man oplade sin elbil på Nordgården?

Vi har endnu ikke selv lade stationer til elbiler. Men vores brugs i byen ( 400m fra gården) har 2 lade standere man kan benytte. 


Kan man ride mere end den inkluderede ponytræktur når man er på bondegårdsferie?

Ja man kan god booke en tur ud i naturen mod ekstra betaling- udbuddet er dog begrænset, da vi kun har to islandske heste på gården. Det er muligt at booke ekstra ridning: Mandage, tirsdage, torsdage og fredage.

Vi har to tilbud om ekstra ridning pris 350kr pr. time

1) Ud i naturen - øvet rytter ca. 1½time. Det er kun muligt for os at have en gæst med på tur af gangen- det er en stille og rolig tur- ikke en tur  med fuld fart på.

2) Trækketur ud i naturen ca. 1 time. Her kan en flok børn godt dele en tur på skift- turen er ca. 5 km og foregår kun i skridt Her kan vi godt have 2 heste med på tur af gangen 

Kontakt Sarah for mulighederne.