Galleri og beskrivelser lejlighederNordgårdens lejligheder

Høloftet 

Ferielejligheder anno 2019

 

To dejlig rummelige lejligheder indrettet på det gamle høloft. Lejlighederne er bygget i 2019. Begge lejligheder har vinduespartier i gavlen samt en østvendte kvist, der giver mulighed for at nyde solopgangen og den fantastik udsigt over markerne og Skuldelev ås.


Lejlighederne er forsynet med 2 soveværelser med hver 2 senge, et stort stue-/alrum med sofakrog og TV (inkl. sovesofa til 2 pers.) samt spiseplads, et køkken og eget bad og toilet.


Billeder Høloftet Nord/øst

Billeder Høloftet Syd/øst


Fællesrum i den østlige længe

I stueplan under vores to lejligheder på høloftet ligger fællesrummet kostalden

 Når der er bondegårdsferie er det her morgen- og aftensmaden serveres. Det er også her, der er mulighed for fællesaktiviteter i løbet af dagen..

Vestliglænge anno 2023

I gårdens vestlige længe er der ved at blive indrettet 4 ferielejligheder, de 2 i stueplan står klar til sommerferien 2023

Alle lejligheder bliver indrettet i landlig stil. Oprindeligt blev denne længe brugt som karlekammer, garage, værksted, kornloft, lade og vognport. 
Vognporten

Gårdens største lejlighed med sine ca. 90m2 med to dobbeltværelser, et enkeltværelse samt mulighed for en soveplads i stuen.

Fuldt indrettet med køkken og eget bad og toilet. Direte adgang til gården via dejlig dobbelt terrassedør ved køkkenet samt egen lille terrasse på vest siden af bygningen


Karlekammeret

Dejlig lejlighed på ca. 70m2, den har to dobbeltværelser samt mulighed for en ekstra soveplads i stuen. Den er fuldt indrettet med køkken og eget bad og toilet. Der er spiseplads og stueafdeling. Der hvor værelserne ligger, var det oprindelige karlekammer på gården i gamle dage.

Der er direkte adgang til gården og en lille terrasse på den vestlige side af bygningen.