Galleri og beskrivelser lejlighederNordgårdens lejligheder

Høloftet 

Ferielejligheder anno 2019

 

To dejlig rummelige lejligheder indrettet på det gamle høloft. Lejlighederne er bygget i 2019. Begge lejligheder har vinduespartier i gavlen samt en østvendte kvist, der giver mulighed for at nyde solopgangen og den fantastik udsigt over markerne og Skuldelev ås.


Lejlighederne er forsynet med 2 soveværelser med hver 2 senge, et stort stue-/alrum med sofakrog og TV (inkl. sovesofa til 2 pers.) samt spiseplads, et køkken og eget bad og toilet.


Plantegning over østlængen på Nordgården Høloftet Nord og syd

Billeder Høloftet Nord/øst

Billeder Høloftet Syd/øst


Fællesrum i den østlige længe

I stueplan under vores to lejligheder på høloftet ligger fællesrummet kostalden

  Det er her, der er mulighed for fællesaktiviteter i løbet af dagen..

Vestliglænge anno 2023/2024

I gårdens vestlige længe er der ved at blive indrettet 4 ferielejligheder, de 2 i stueplan står klar til sommerferien 2023, foråret 2024 står de to på 1. sal klar.

Alle lejligheder bliver indrettet i landlig stil. Oprindeligt blev denne længe brugt som karlekammer, garage, værksted, kornloft, lade og vognport. Stueplan vestliglænge

Plantegning over ferielejligheder på Nordgården


Vognporten

Gårdens største lejlighed med sine ca. 90m2 med to dobbeltværelser, et enkeltværelse samt mulighed for en soveplads i stuen.

Fuldt indrettet med køkken og eget bad og toilet. Direte adgang til gården via dejlig dobbelt terrassedør ved køkkenet samt egen lille terrasse på vest siden af bygningen


Karlekammeret

Dejlig lejlighed på ca. 70m2, den har to dobbeltværelser samt mulighed for en ekstra soveplads i stuen. Den er fuldt indrettet med køkken og eget bad og toilet. Der er spiseplads og stueafdeling. Der hvor værelserne ligger, var det oprindelige karlekammer på gården i gamle dage.

Der er direkte adgang til gården og en lille terrasse på den vestlige side af bygningen.


1. sal Vestliglænge 

Plantegning Nordgården Kornloftet Nord og Syd/vest

Kornloftet Nord/vest

Dejlig lejlighed på ca. 70m2, den har to dobbeltværelser samt mulighed for en ekstra sovepladser i stuen på en sovesofa 140cm i bredde. Den er fuldt indrettet med køkken og eget bad og toilet. Der er spiseplads og stueafdeling. Den ligger på gårdens gamle kornloft. Med sit store gavlparti mod nord og en stor kvist mod vest, har den en dejlig udsigt over hestefolden, køkkenhave og grisefolden. 

Kornloftet Syd/vest

Dejlig lejlighed på ca. 60m2, den har to dobbeltværelser samt mulighed for en ekstra sovepladser i stuen på en sovesofa 140cm i bredde. Den er fuldt indrettet med køkken og eget bad og toilet. Der er spiseplads og stueafdeling. Den ligger på gårdens gamle kornloft. Med et gavlparti mod syd og en stor kvist mod vest, har den en dejlig udsigt over hestefolden, køkkenhave og haven. Denne lejlighed har som den eneste et badeværelse med badekar.